ÎNTÂLNIRE DE LUCRU ROMÂNO-BULGARĂ PRIVIND INTEGRAREA ROMILOR

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU ROMÂNO-BULGARĂ PRIVIND INTEGRAREA ROMILOR

Primăria municipiului Giurgiu a fost, astăzi 18 aprilie 2019, gazda unei întâlniri transfrontaliere ce a avut drept scop dezbaterea politicilor municipale de integrare a romilor.
Inițiatorul acestei întâlniri a fost Asociația ”Institutul Transfrontalier Bulgaro-Român de Mediere”, în calitate de partener al municipiului Ruse, cu susținerea Programului Bulgaro-Elvețian de cooperare.

La întâlnire au participat reprezentanți ai municipalităților din Giurgiu, Ruse, Burgas, Silven, Plovdiv și Montana, precum și reprezentanți ai Unității de management și administrare al programului Bulgaro-Elevețian, experți din cadrul Ministerului Muncii și politicii sociale si de la Ministerul Educatiei!

Municipalitatea giurgiuveana a fost reprezentata de domnul viceprimar Ionuț Cioacă si de doamna Ianca Meca, director Programe Europene din cadrul Primăriei Giurgiu, cei doi discutând despre proiectele europene in aceasta directie dar si restul masurilor de integrare dedicate romilor.

În cadrul vizitei de lucru au fost dezbătute politicile municipale de integrare a romilor și în mod expres politicile educaționale.

Ultima modificare: 19.04.2019 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI DE REPARAȚII ȘI ASFALTARE EFECTUATE DE ADPP ÎN PERIOADA 12-18 APRILIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.